Nemzeti Állatkert - Kortárs fabulák

Kortárs fabulák a Literán.

 

A LITERA SZERZŐI

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök – Litera - az irodalmi portál

Kapcsolat:

nemzetiallatkert@gmail.com

litera@litera.hu

Friss topikok

2009.12.22. 15:36 nemzeti állatkert

Nemzeti Állatkert - közönségszavazás - Döntő!

Címkék: szavazás 2009

Bár a Nemzeti Állatkert tehetségkutató pályázatának nyerteseit már kiválasztotta a zsűri, de a közönségszavazás még mindig tart! Elérkeztünk a mindent eldöntő fordulóhoz - szavazzon a kedvenc fabulájára!
 
Azt, hogy ki lett a tehetségkutató pályázat első, második és harmadik helyezettje, csak az előszilveszteri partinkon tudhatják me. Ám a közönségszavazás még tart. Az alábbi szavazóblokkban voksolhatnak az előző négy forulóban továbbjutott tíz legtöbb szavazatot kapott pályaműre. (A negyedik fordulóban mivel eleve több mű versenyzett, 15 pályamű jutott tovább.) A szavazás december 22-től december 25-én éjfélig tart. Eredményhirdetés másnap. 
 

Előszilveszteri partinkon, mely a Nemzeti állatkert címet viseli, a Litera azonos című sorozatában szereplő írók olvassák fel fabuláikat: Bán Zsófia, Cserna-Szabó András, Dragomán György, Ficsku Pál, Márton László, Pallag Zoltán és Szijj Ferenc. Elhangzik a tehetségkutató pályázat legjobb pályaműve is.

 

Mintegy feleselve a kortárs fabulákkal, poetry slam produkciókban éneklik meg az írók által megírt állatokat slammereink: MC Busa, Rutkai Bori és a Betonka, MC Ponza, Süveg Márk és Závada Péter.

 

A Litera ez évtől kiadja az év legjobb netnaplójáért járó Litera-naplódíjat, melynek sorsáról minden évben a szerkesztőség tagjai döntenek. A díjat átadja: Kőrösi Zoltán főszerkesztő.

 

Konferansziénk Jánossy Lajos és Szegő János lesz. Az est végén Rutkai Bori és a Betonka ad koncertet. Zenéről-hangokról és vetített képekről Dj Lee'ngum / Vj Unflyable gondoskodik.

 

A parti 20 órakor kezdődik a Trafó - Kortárs Művészetek Házában (Budapest IX., Liliom u. 41.).
Jegyár: elővételben 1800 Ft / előadás napján 2200 Ft / bérlet érvényes

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiallatkert.blog.hu/api/trackback/id/tr51616015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HDK 2009.12.22. 21:50:11

És az mégis hogy van, hogy valaki bejutott a 4. csoportból a döntőbe 1%-al, azaz 3 szavazattal, én meg nem? Pedig nekem is ugyanannyi volt, csak hátrább sorolt a szavazó program? Tudom, hogy ennyivel nincs esélyem a döntőben, de azért szeretném ha igazságosan esnék ki!

kata57 2009.12.23. 07:45:32

Jó reggelt mindenkinek! Kérésem az lenne, a szerkesztőkhöz, hogy tegyék közzé, melyik az a harmind írás, amelyből a három kiválasztásra került.
Szerintem ez is egy rangsor, és számítana a szerzőknek, hogy bekerültek-e a legjobb 30 közé.
süti beállítások módosítása